Magic Balloons - baloane evenimente Brasov

MENIU SITE

Termeni si conditii

Informatii generale despre produse si preturi

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului.
Clientii Magicballoons.ro vor fi intotdeauna informati daca un produs este sau nu este in stoc, daca se poate face la comanda, in cat timp se va fi disponibil sau care sunt celelate variante similare(potrivite)Aceste informatii vor fi transmise prin e-mail sau telefon.

Produsele comercializate prin intermediul magicballoons.ro sunt noi.

Informatii produse

Magic Balloons.ro livreaza baloane in stare buna, ceea ce inseamna ca pentru ulterioarele modificari aduse produsului in urma livrarii ,compania nu isi asuma nici o raspundere, clientul isi asuma ca a primit un produs conform si va trebui sa il foloseasca strict cu utilitatea lui.

Timpul de plutire al baloanelor cu diametrul de 26 cm umflate cu heliu este de pana la 10 ore in spatii de interior si conditii obisnuite de temperatura si umiditate. Baloanele latex plutesc 1-5 zile, in functie de conditiile in care sunt tinute si de caracteristicile balonului ales de dumneavoastra (brand, dimensiune). Timpul de plutire indelungat al baloanelor tip folie, intre doua sau chiar patru saptamani, in spatii de interior si conditii obisnuite de temperatura si umiditate. Baloanele sunt sensibile la schimbari extreme de temperatura;

REGULI DE UMFLARE SI FOLOSIRE A BALOANELOR