Magic Balloons - baloane evenimente Brasov

MENIU SITE

Baloane evenimente corporate Brasov

Arcade / Decoruri inaugurari

O prima impresie reusita poate asigura succesul companiei.

Pentru o nota festiva, va recomandam sa marcati momentul inaugurarii sau lansarii de produse cu ajutorul arcadelor realizate in concordanta cu brand-ul firmei. Arcadele si decorurile de inaugurare vor oferi o nota de nou, vor ramane placut intiparite in amintirile consumatorilor, vor atrage atentia catre business-ul dumneavoastra si vor oferi un fundal excelent pentru fotografii. Putem personaliza orice tip de baloane cu logo-ul sau sloganul companiei in tematica dorita.

Inscriptionari

Personalizarea baloanelor latex sau folie reprezinta intotdeauna o modalitate eficienta de promovare a companiei.

Baloanele pot fi inscriptionate cu logo-ul si sloganul companiei, mesaje, imagini sau alte elemente grafice. Adesea, sunt folosite pentru a realiza arcade, buchete cu heliu sau montate pe bete pentru a fi impartite in diferite campanii de promovare de catre institutii. Realizam de asemenea si inscriptionari pentru evenimente private precum nunti, botezuri sau aniversari.

Petreceri corporate

Decorurile cu baloane sunt primul pas catre o petrecere reusita. Indiferent de nivelul de seriozitate cu care activeaza compania dumneavoastra, baloanele vor asigura destinderea invitatilor, iar la final, suntem siguri ca multi dintre ei se vor indrepta catre casa cu un balon pentru a pastra vie amintirea unei petreceri reusite.

Detinem o gama variata de baloane ce pot fi personalizate, inscriptionate si adaptate in functie de cromatica evenimentului sau a companiei. Va putem recomanda decoruri interioare, exterioare sau fundaluri pentru photo booth realizate din diverse modele de baloane.