Magic Balloons - baloane evenimente Brasov

MENIU SITE

Baloane evenimente private

Nunti

Micile detalii aduc magie evenimentelor importante. Pentru un adevarat cadru de poveste, in acesta zi speciala iti recomandam decoruri personalizate nuntii tale, atat in sala cat si in spatiile amenajate pentru fotografierea oaspetilor. De asemenea, baloanele cu heliu sau baloanele cu led ce pot fi eliberate in seara nuntii, sunt doar o parte din elementele ce vor face marea zi memorabila.

Botezuri

Stim ca orice eveniment destinat copiilor este complet doar in prezenta baloanelor, tocmai de aceea ne-am pregatit atent cu diverse decoruri. Variantele sunt nelimitate, poti alege intre arcade organice, buchete de baloane cu heliu, baloane latex sau folii baby girl / boy. Putem aduce magia si in sufletele celor mari cu spatii amenajate pentru fotografierea invitatilor, decoruri pentru mese de poveste si candy bar-uri special personalizate.

Petreceri copii

Imaginatia celor mici depaseste cu mult realitatea vazuta de adulti, insa cu experienta si implicare reusim sa le captam atentia cu personajele si culorile favorite. Aducem magia evenimentelor cu baloane potrivite tematicii indragite de sarbatoriti, realizate din arcade organice, buchete de baloane cu heliu, baloane latex sau folii baby girl / boy, spatii destinate fotografiilor, candy bar-uri si multe alte decoruri.

Aniversari

Baloanele nu tin cont de varsta, ele stiu doar sa lumineze chipul oricarui sarbatorit.

Detinem o gama larga de produse pentru aniversari precum baloanele de tip cifra, baloane cu heliu, buchete de baloane, folii cu mesajul Happy Birthday, decoruri pentru spatiile photo booth sau baloane cu personajele favorite pentru cei mici. Te asteptam bineinteles cu multe alte idei.

Sedinte foto

Ne plac zilele in care putem sa umplem o camera cu baloane. Ne plac provocarile in care folosim leduri in baloane aranjate sub forma de norisori. Ne plac intotdeauna zilele in care lucram cu cele mai inedite tematici, dar, cel mai important, ne place sa scoatem in evidenta puterea magica a baloanelor. Te asteptam cu sute de optiuni pentru orice idee indrazneata.

Cadouri / Baloane cu Heliu

Ne place sa ne gandim la cadourile cu baloane ca fiind un elegant accesoriu. Un accesoriu al cadoului, al persoanei si al incaperii. Ele marcheaza intotdeauna evenimentul ca fiind unul de o reala importanta atat pentru sarbatorit cat si pentru cei din jur. Iti poti crea propriul buchet cu heliu din sute de modele, forme si dimensiuni sau te poti lasa inspirat de aranjamentele deja create pentru tine !

In functie de eveniment, iti recomandam buchetele de baloane aniversare, cifre cu heliu, buchete de baloane pentru nou nascuti, buchete de baloane pentru cereri in casatorie sau pur si simplu un buchet cu care sa inveselesti ziua celor dragi.