Magic Balloons - baloane evenimente Brasov

MENIU SITE

Protectia datelor

Magic Balloons – este marca inregistrata a S.C. Magic Balloons Srl., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Brasov, Strada Carpatilor, nr.5, avand numar de ordine in Registrul Comertului J08/717/2018. Date de contact – email contact@magicballoons.ro, telefon 0752 018 857
, Prestator –SC Magic Balloons SRL.

Beneficiar/client – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica care obtine acces la continut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Prestator (electronic, telefonic, etc).

Prin utilizarea formularului de contact, Beneficiar/client este de acord cu forma de comunicare (telefon sau e-mail) pe care Prestatorul o foloseste pentru a-si executa operatiunile.

In cazul in care ne veti furniza datele dvs. personale, le vom utiliza in general pentru a raspunde solicitarilor dvs., pentru a procesa comenzile dvs., pentru a va intermedia accesul la informatii specifice sau oferte, facturare. De asemenea pentru a sustine relatia comerciala cu dvs. Va putem contacta in legatura cu o oferta Magic Balloons care vine in sprijinul nevoilor dvs. sau pentru a efectua sondaje de opinie online pentru a intelege mai bine necesitatile clientilor nostri. Daca alegeti ca datele dvs. personale sa nu fie utilizate noi vom respecta optiunea dvs. nu vindem si nici nu comercializam in vreun alt fel datele dvs. personale catre terti.

Magic Balloons SRL permite accesul nelimitat pe site-ul magicballoons.ro, in scop personal, dar nu ii confera dreptul de a descarca, modifica total sau partial, reproduce total sau partial site-ul, fara acordul scris al Magic Balloons SRL.

 

Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul MagicBalloons.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii.
Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice si telefonice legate de produsele comercializate, acest aspect putand fii modificat sau anulat ulterior fara nici-o penalitate pentru client.

 

Politica Confidentialitate

Sc Magic Balloons Srl respecta confidentialitatea tuturor clientilor si confidentialitatea tuturor vizitatorilor website-urilor noastre si va trata/prelucra datele personale cu mare atentie, in conditii tehnice si organizatorice de securitate adecvata.

Sc Magic Balloons Srl prelucreaza datele cu caracter personal primite direct de la dumneavoastra, in calitate de persoane vizate, sau indirect cu ocazia derularii raporturilor comerciale/contractuale.

Daca nu sunteti de acord cu oricare dintre termenii prezentelor termeni si conditii nu utilizati niciunul dintre website-urile noastre sau nu ne furnizati datele dvs. personale. Este posibil ca anumite servicii sa fie conditionate de furnizarea datelor dvs. personale.

Sc Magic Balloons Srl nu va prelucra datele dumneavoastra personale decat in masura in care acest demers este necesar indeplinirii scopurilor mai jos mentionate, cu respectarea masurilor legale de securitate si confidentialitate a datelor.

Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni, care se efectueaza asupra datelor dumneavoastra cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi: colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea, sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, blocarea, stergerea, distrugerea, arhivarea.

In acest sens, Magic Balloons Srl va putea prelucra, printre altele, urmatoarele date cu caracter personal : numele si prenumele, telefon/fax, adresa de domiciliu/resedinta, e-mail, profesie, date companie, loc de munca, adresa IP, CNP, CI,nr. cont bancar.

 

Consecintele refuzului furnizarii datelor cu caracter personal

Dumneavoastra, in calitate de persoana vizata, sunteti obligati sa furnizati date complete, actualizate si corecte.

Pentru a va putea oferi anumite servicii specifice activitatii Sc Magic Balloons Srl se vor solicita datele cu caracter personal necesare prestarii respectivelor servicii, iar refuzul de a furniza astfel de date poate determina imposibilitatea furnizarii serviciilor Sc Magic Balloons Srl.

Atunci cand achizitionati un serviciu furnizat de Sc Magic Balloons Srl precum si atunci cand participati la targurile/evenimentele/manifestarile expozitionale organizate de Sc Magic Balloons Srl, vom colecta date personale in legatura cu prestarea respectivelor servicii.

Destinatarii (altii decat persoanele vizate) datelor pot fi:

Autoritati publice centrale si locale, autoritati judecatoresti, politie, parchet (in limitele prevederilor legale si/sau ca urmare a unor cereri expres formulate), societati bancare, executori judecatoresti, societati de asigurare si reasigurare, organizatii de cercetare a pietei (scop statistic) etc.

Prin citirea acestui document persoanele vizate au luat la cunostinta si inteleg faptul ca datele cu caracter personal furnizate catre  Sc Magic Balloons Srl constituie elemente determinante pentru accesarea serviciilor oferite de Sc Magic Balloons Srl si/sau derularea activitatii comerciale/contractuale.

Continutul site-ului

Tot continutul site-ului Magicballoons.ro (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe si orice alte date) este proprietatea Magic Balloons SRL si/sau a asociatilor, a partenerilor sai si este protejat in conformitate cu Legea drepturilor de autor. Graficele, emblema, antetul si imaginile de pe magicballoons.ro nu pot fi folosite in legatura cu produse sau servicii care nu apartin Magic Balloons SRL, intr-o maniera care sa creeze confuzie printre clienti sau care sa discrediteze site-ul www.magicballoons.ro sau firma SC Magic Balloons SRL. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata la contact@magicballoons.ro.