Magic Balloons - baloane evenimente Brasov

MENIU SITE

Nunta in aer liber la Conacul Albert

 

Ne amintim cu drag de aceasta zi frumoasa de vara, plina de emotie si zambete pe chipul fiecarui invitat. Evenimentul a avut loc in aer liber, la Conacul Albert, o locatie de poveste din Brasov. Organizatorii de evenimente Tent 4 Event au fost cei care au realizat conceptul acestei nunti, incepand de la amenajarea ceremoniei religioase in aer liber, pana la logistica si decor, iar echipa Magic Balloons a adus magia in sedintele foto cu diverse baloane cu heliu, led si litere.

In aceasta zi speciala, am realizat conceptul sedintelor foto in functie de culorile prezente in camera si am optat pentru baloanele cu heliu albe, alaturi de litere aurii ce au format cuvantul “Bride”. Baloanele au adus un contrast puternic in fotografii si au completat decorul din camera special amenajata pentru pregatirea miresei si a sedintei foto.

Ca simbol al unui nou inceput, la lasarea noptii, au fost lansate spre cer baloane albe cu led, completand cadrul de poveste deja prezent in minunata locatie, Conacul Albert.

Decoratiunile cu baloane pot fi solutia perfectă pentru a crea o atmosfera inedita in cadrul oricarei nunti. Baloanele latex cu heliu, baloanele jumbo “Ms & Mrs” sau literele “Bride” pot transforma orice incapere intr-un spatiu elegant, romantic si sa aduca un plus de emotie in cadrul sedintelor foto.

 


 

Echipa Magic Balloons a pregatit un strop de magie pentru fiecare poveste. Abia asteptam sa luam parte la evenimentul tau!

Nu uita sa ne urmaresti pe Facebook si Instagram, unde actualizam mereu imagini de la evenimentele cu baloane care ar putea sa te inspire.

Ne poti contacta pe adresa de email contact@magicballoons.ro

 


Locatie: Conacul Albert

Baloane: Magic Balloons

Concept, logistica, decor: Tent4Event

Fotografi: Ana Tanasie & Reinhardt Rothbacher