Magic Balloons - baloane evenimente Brasov

MENIU SITE

Atrage privirile asupra afacerii tale cu o arcadă de baloane

Prima impresie contează, mai ales atunci când vine vorba de începerea afacerii dumneavoastră. Deschiderea oricărui magazin trebuie să facă o primă impresie pozitivă asupra clienților. Ce modalitate mai bună de a face o deschidere incitantă și impresionantă decât să adaugi decorațiuni frumoase din baloane! Decorațiunile noastre cu baloane vă vor condimenta evenimentul și vor face deschiderea magazinului memorabilă. Și cea mai bună parte este că putem personaliza decorațiunile cu baloane pentru evenimentul dvs. Baloanele pot fi inscriptionate cu logo-ul si sloganul companiei, mesaje, imagini sau alte elemente grafice.

Fie că este un eveniment mic, cu mai puține decorațiuni și o atmosferă mai relaxată sau un eveniment mai mare cu invitați, putem realiza un decor strălucitor  și plin de farmec, cu baloane, sau iti putem recomanda o arcadă cu baloane pentru intrare, atrăgătoare din punct de vedere vizual, pentru a vă completa evenimentul.

Vă oferim și consultanță gratuită cu decorațiuni din baloane pentru inaugurarea magazinului,  variante de arcade din baloane, arcade organice sau stâlpisori, cât și baloane cu heliu din latex sau folii in diverse forme . Folosim baloane și materiale de bună calitate, durabile pentru a oferi evenimentului  un decor frumos de lungă durată.

Echipa Magic Balloons a pregatit un strop de magie pentru fiecare poveste. Abia asteptăm să luam parte la evenimentul tău!

Nu uita sa ne urmaresti pe Facebook si Instagram, unde actualizam mereu imagini de la evenimentele cu baloane care ar putea sa te inspire.

Ne poți contacta oricând pentru mai multe detalii!

arcada Baloane brasov